ZONETERAPI

 

Zoneterapi er for alle, uanset alder

Du behøver ikke være syg, for at gå til zoneterapeut. Behandlingen virker forebyggende, immunforsvars styrkende, udrensende og generelt fremmende for et godt velbefindende. Af tilstande der hos mig ofte søges zoneterapeutbehandling for, kan nævnes:

 Astma/allergi, eksem, migræne, stress, kredsløbsforstyrrelser, for lavt blodsukker og mange andre.

Om behandling

Jeg arbejder ud fra holdningen om, at kroppens og psykens balance i forening er altafgørende for vores velbefindende, og balance i tilværelsen. Derfor anvender jeg helhedsbehandling og kropsterapi, som kan løser op for både gamle og nye skader i kroppen, og skaber en god balance i livet. Jeg arbejder ud fra holdningen om, at kroppens og psykens balance i forening er altafgørende for vores velbefindende, og balance i tilværelsen. Derfor anvender jeg helhedsbehandling og kropsterapi, som kan løser op for både gamle og nye skader i kroppen, og skaber en god balance i livet.

Den hjælper til at frigøre dybereliggende spændinger i kroppen. Behandlingen er særdeles effektiv over for problemer med bl.a.:

  • Piskesmæld, migræne
  • Overanstrengelse af led og muskler
  • Knæ– fodled– og lyskenskader
  • Skulder– og rygproblemer
  • Stress, angst og frygt
  • Hud– og fordøjelsesproblemer

Jeg anvender forskellige massage teknikker, Akupressur, Zoneterapi, Qigong healing, Tai-Chi Press og løsner leddene, hvis der er behov for det. Men det er op til dig om vi løsner leddene. Desuden arbejder jeg med LymphaTouch og en  kombination af overflade- og dybdemassage i samspil med åndedrættet.

Behandlingen er individuel og tager udgangspunkt i dig og dine problemstillinger i forhold til, hvad du måtte komme med af fysiske eller psykiske spændinger og smerter. Så vi starter altid med en god og grundig samtale om, hvad det er, vi skal have fat på. Hvis der er behov for samtale under selve behandlingen, så gør vi også det.

Priser

En behandling må forventes at tage ca. 50 min, første gang lidt længere pga. journalføring. Antallet af behandlinger er individuelt, ved akut problem, oftest mellem 1-3 behandlinger. Ved kronisk evt. gentagende betændelser, allergi, gigt, bivirkninger osv. må der forventes et længere behandlingsforløb. 

Z

Voksen:

375 Kr. 

 

Z

Massage:

550 Kr.

Massage& Zoneterapi – 1,5 time

Z

Børn

Børn (0-3 år) 200 Kr.

Børn (4-13 år) 350 Kr. 

Z

Akut:

450 Kr.

Akut tid til weekend og helligdage.

Der betales kontant efter hver behandling. Jeg tager ikke imod dankort. Så husk venligst kontanter eller mobil Pay til tlf.: 23603481.  Gavekort : Udstedes gerne. Gavekort kan ikke ombyttes til kontanter, der er gyldig i op til 3 år fra udsteds dato. Hvis du bliver forhindret i at møde til afalte tid, bedes du melde afbud hurtigst muligt, så jeg kan tilgodese andre kunder.

 

Margit Hansen

Formidler i sundhed

Kontakt Tlf.

(+45) 23 60 34 81

Email

margithansen15@gmail.com