Vegetabilsk Omega-3 – 180 kapsler

Omega-3 

 

Pris:

180 stk.  329 kr.

Denne  vegetabilske omega-3 kapsel helt uden animalske ingredienser fremstillet af bæredygtig marine alger, som også er et ideelt plantebaseret alternativ til fiskeolie – også for veganere, bidrager til vedligeholdelse af en normal hjertefunktion, hjernefunktion og syn.
I den vagebilske omega-3 kapsel finder man 250 mg DHA og 125 mg EPA som er et stærkt produktvalg indenfor kosttilskud. 

Indeholder DHA og EPA

Fisk og Krill indeholder udelukkende DHA og EPA, fordi de lever af netop de microalger, som indeholder DHA og EPA. Du kan nu spise algerne i stedet for fiskene, og få den direkte naturlige kilde til både DHA og EPA.  
Algerne i vegetabilsk omega-3 dyrkes i FDA godkendte anlæg, og der er således garant for både bæredygtighed og kvalitet. 

Mærkninger

  • Vegan Friendly

Anbefalet daglig dosis: 2 kapsler

Omega-3 uden fisk!

2 kapsler indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Algebaseret omega-3 olie 834 mg
– Heraf DHA 250 mg
– Heraf EPA 125 mg
RI (ADT) = Anbefalet daglig tilførsel for voksne og børn over 11 år.
– RI ikke fastlagt.

Ingredienser

Olie med højt indhold af DHA fremstillet af mikroalgen Schizochytrium sp, Solsikkeolie, Antioxidanter (blandede tocopheroler, ascorbylpalmitat, rosmarinekstrakt), Emulgator (solsikke lecithin), Surhedsregulerende middel (natriumcarbonat), Majsstivelse, Konsistensmiddel (caregeenan fra tang)

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Margit Hansen

Formidler i sundhed

Kontakt Tlf.

(+45) 23 60 34 81

Email

margithansen15@gmail.com