C-vitamin

Kosttilskuddets høje indhold af C-vitamin kommer i form af ascorbinsyre, som er den form hvori C-vitamin forekommer i naturen. OmniC er desuden fri for animalske ingredienser samt registreret hos The Vegan Society.

Om produktet

  • Antioxidant kosttilskud
  • C-vitamin, calcium, magnesium
  • Støtter immunforsvaret
  • Modvirker træthed
  • God til folk med allergi
  • Fri for animalske ingredienser

Den anbefalede dosis

For voksne og børn over 11 år er 1 tablet Biosym OmniC dagligt i forbindelse med et måltid. Vitaminer er bedst at indtage om morgenen. NB! Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost.

 

ANTIOXIDANT KOSTTILSKUD

Biosym OmniC er en stærk C-vitamin kombineret med calcium og magnesium, der støtter immunforsvaret, forbrændingen og nervesystemet. Derudover er vitaminet godt til vævsskader, kollagenopbygningen, mod træthed samt for den normale funktion af synet. OmniC kan anvendes af alle og er særligt gavnligt for personer med allergier.OmniC er en vandopløselig antioxidant, der indeholder 500 mg C-vitamin, 120 mg calcium og 70 mg magnesium. Kosttilskuddets høje indhold af C-vitamin kommer i form af ascorbinsyre, som er den form hvori C-vitamin forekommer i naturen. OmniC er desuden fri for animalske ingredienser samt registreret hos The Vegan Society.

FOR ET STÆRKT IMMUNFORSVAR

Ønsker du styrke din krops naturlige immunforsvar, er OmniC fra Biosym din perfekte løsning. De styrkende vitaminer og mineraler sørger for, at dit immunsystem beskyttes samt kommer tilbage i en naturlig balance.

Margit Hansen

Formidler i sundhed

Kontakt Tlf.

(+45) 23 60 34 81

Email

margithansen15@gmail.com