NANI Præ + Probiotika er dit bredspektrede tilskud med mælkesyrebakterier og nærende ingredienser

 

PRIS: 216 kr. 60 stk.

NANI ´s Præ + Probiotika er et bredspektret tilskud af mælkesyrebakterier. Den indeholder pr kapsel 0,5 milliard levedygtige mælkesyrebakterier fordelt på 7 stammer.

Der er to forhold, der er særligt interessante ved NANI’s Præ + Probiotika.

Det ene er den unikke kapsel. Den er delayed release og er designet til først at udløse indholdet, der hvor det gavner, nemlig i tarmene. Fordelen ved det er, at mavesyren ikke ødelægger indholdet. Kapslen er lavet af cellulosefibre og er vegetabilsk.

Den anden fordel er Præbiotikaen. Præbiotika er et andet ord for fibre. Disse fibre er mad til at stimulere væksten af de gode bakterier i tarmene. Det vil med andre ord sige, at i indholdet af NANI’s Præ + Probiotika kommer mælkesyrebakterierne pakket ind i en madpakke, som gør dem yderligere levedygtige.

Produktet er velegnet som en kur før og under ferier til fremmede himmelstrøg og til at vedligeholde et normalt immunforsvar.

Dosering

Voksne og børn fra 11 år:

2 kapsler dagligt.

Kapslerne bør tages om aftenen før sengetid.

2 kapsler indeholder:

1 g. probiotika-kompleks indeholdende minimum:
1 mia. levedygtige mælkesyrebakterier fordelt på 7 stammer.

Ingredienser

Majsstivelse, Maltodextrin, FOS, Inulin, Majsdextrin, Vegetabilsk protein, Magnesium, Kalium, Mangan, mælkesyrebakterier (B. Lactis W51/W52, E. Faecium W54, L. Acidophilus W22, L. Paracasei W20, L. Plantarum W21, L. Salivarius W24 og L. Lactis W19), amylase, Vaniljepulver, Vegetabilsk kapsel

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Margit Hansen

Formidler i sundhed

Kontakt Tlf.

(+45) 23 60 34 81

Email

margithansen15@gmail.com