Biosym OmniC er en syreneutral, stærk C-vitamin med Calcium og Magnesium.

 

Pris:

180 stk.  169 kr.

OmniC er en stærk C-vitamin med hele 500 mg. pr. tablet - OmniC er baseret på ascorbinsyre, hvilket er den naturlige form for C-vitamin. Ascorbinsyren i OmniC er kombineret med calcium og magnesium fra dolomit, hvorved vitaminets eventuelle syrevirkning neutraliseres, og dermed tåles bedre af personer med sarte slimhinder, uden at kvaliteten af det aktive C-vitamin reduceres.

C-vitamin bidrager til:

  • Immunsystemet fungerer normalt, samt til vedligeholdelse af immunsystemets normale funktion under og efter intensiv fysisk træning
  • Et normalt energistofskifte og kan medvirke til at reducere træthed og udmattelse.
  • At beskytte cellerne mod oxidativt stress

C-vitamin indgår desuden i dannelsen af collagen i kroppen. C-vitamin virker som co-enzym for tre forskellige enzymer, som er nødvendige for dannelsen af collagen, hvilket betyder at disse tre enzymer ikke virker uden tilstedeværelse af C-vitamin. Collagen er det mest almindelige protein i kroppen og udgør ca. en tredjedel af alle proteiner.

Dosering:

Anbefalet dagsdosis voksne samt børn fra 11 år og derover: 1 tablet.

1 tablet indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Vitamin C (L-Ascorbinsyre) 500 mg 625%
Calcium (carbonat (dolomit)) 120 mg 15%
Magnesium (oxid dolomit)) 70 mg 19%
RI (ADT) = Anbefalet daglig tilførsel for voksne og børn over 11 år.
– RI ikke fastlagt.

Ingredienser

dolomit, L-ascorbinsyre, Konsistensmidler: Mikr. Cellulose, Majsstivelse, magnesiumsilikat, vegetabilske magnesiumssalte af fedtsyrer, Silicakolloid, Overfladebehandlingsmidler: Hypromellose, Glycerol

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Margit Hansen

Formidler i sundhed

Kontakt Tlf.

(+45) 23 60 34 81

Email

margithansen15@gmail.com