KOSTTILSkUD

Ønsker du styrke din krops naturlige immunforsvar, er kosttilskud din perfekte løsning. De styrkende vitaminer og mineraler sørger for, at dit immunsystem beskyttes samt kommer tilbage i en naturlig balance.

Hvad er kosttilskud?

Kosttilskud findes i mange forskellige typer og former, men det er helt grundlæggende et tilskud til kosten. Det er med andre ord et supplement til kosten. Kosttilskud kan fx være et supplement til proteiner, så du kan få flere proteiner i kosten. Kosttilskud kan ligeledes være et supplement til kulhydrater, fedtstoffer, vitaminer, mineraler og mange andre ting. Der findes derfor flere tusinde forskellige kosttilskud, og det kan nogle gange være en jungle at finde rundt i. Så er det godt at du alternativsundhed.mit-light.in/ som kan hjælpe dig godt på vej. Vi har en lavet en oversigt af nogle af de mest populære kosttilskud i Danmark, så du nemt kan finde et nyt kosttilskud. Oversigten af kosttilskud er lige over denne tekst. Her kan du trykke dig ind og læse mere om den type kosttilskud, som du ønsker ,alternativsundhed.mit-light.in. kommer så med bud på gode kosttilskud, som du kan købe gennem danske forhandlere.

Den Grønne Perle

Populært i sin medvirkende evne til udrensning samt været testet på flere tyske universiteter med positive resultater. 

Kids Multivitamin

Velsmagende vegetariske vitaminpiller til børn i alderen 3-10 år.Bamserne er en  sjov måde at indtage vitaminer på. 

 

OmniC Biosym

En stærk C-vitamin kombineret med calcium og magnesium, der støtter immunforsvaret, forbrændingen og nervesystemet. 

Vegetabilsk Omega-3

Vegetabilsk Omega-3 fra Berthelsen er et vegansk kosttilskud, der bidrager til vedligeholdelse af hjerte og kredsløb, hjernen samt synet.

Curcuma Black

Curcuma Black er et kosttilskud med 487,5 mg økologisk gurkemejerod med 14,5 mg Curcumin og økologisk sort peber. 

Gotu Kola+

Et kosttilskud, der bidrager til den normale hjerte-karfunktion og er med til at bevare venøs cirkulation, støtte perifer cirkulation og trætte ben.

MSM Lignisul

MSM Lignisul produkt til kosmetisk brug og anvendes til hvidtning af tænder. MSM er en biologisk tilgængelig form for svovl. 

Urte-Pensil

Urte-Pensil 340 mg er en unik blanding af udvalgte grønne urter og rødder. Kan også bruges af gravide og børn. Sælges også som te.

Boswella

Oprindeligt voksede træet i Indien, Afrika og Mellemøsten, og harpiksen er gennem mange år blevet anvendt som røgelse eller ingrediens.

OsteoRemin Forte

OsteoRemin Forte fra Biosym er et kosttilskud i kapselform, som er sammensat med fokus på vedligeholdelse af sunde og normale knogler. 

EchinaGold

Echinacea er en af de mest anvendte og velkendte urter på verdensplan, blandt andet på grund af plantens effektive og  indvirkning på immunsystem.

Omni Q10

Q10 er en  energiproduktion, vigtig fedtopløselig antioxidant.  Mod fedtoxidation og skadelige frie radikaler, der er med til at forårsage aldring af kroppen.

Berthelsen Jern + C

Berthelsen Jern + C med hele 27 mg jern og 90 mg syreneutralt C-vitamin pr. tablet. Vegetabilsk kosttilskud, som er skånsomt mod maven.

Berthelsen Zink

Zink er et spormineral og har betydning for hud, hår og negle. Zink er endvidere forudsætning for at A-vitamin og jern kan optages optimalt i kroppen.

Berthelsen B-Complex

En optimal blanding af alle 8 B-vitaminer i vegetabilsk form. 

Med den komplette sammensætning af alle B-vitaminerne. 

Berthelsen Jod

Jod er et livsvigtigt mineral, som bidrager til at vedligeholde et normalt energistofskifte, normal produktion af skjoldbruskkirtelhormoner.

Berthelsen Multisport

Berthelsen MultiSport er et komplet kosttilskud designet til sportsudøvere og motionister, men kan med fordel benyttes af alle.

Berthelsen Selen

Berthelsen Naturlig Selen er et vegetabilsk kosttilskud, som indeholder selen i form af organisk bundet og letoptagelig mineralbaseret selengær.

B12 vitamin

Essentielt vitamin, der har stor betydning for flere funktioner i kroppen bl.a. immunsystemets normale funktion og normal dannelse af røde blodlegemer.

Olivir

Olivir kapslerne er vegetabilske og indeholder oleuropein, som er et bitterstof i olivenblade.

Sweet like sugar

Sweet like sugar sødemidlet fra Good Good er egnet til dig, der ønsker den gode søde smag – uden kalorierne. 

Sweet Drops (strawberry)

Stevia dråberne er produceret af naturlig stevia ekstrakt, fra stevia bladet. Dråberne er 100% naturlige og indeholder ingen kunstige sødemidler.

Sweet Drops (raspberry)

Stevia dråberne er produceret af naturlig stevia ekstrakt, fra stevia bladet. Dråberne er 100% naturlige og indeholder ingen kunstige sødemidler.

Blue Berry

Blue Berry Plus øjenvitamin er en blåbærtablet med en særlig kombination af ekstrakter som øjentrøst og tagetesblomst samt vitamin A og zink.

Holistica Medica


Produktbeskrivelse kommer. 

Argentit composita

Homøopatisk produkt fra Allergica.

Agnus Castus

Tinktur af abrahamstrå (Vitex agnus castus L.) 

Abrahamstrå er en plante fra Middelhavslandene.

Pande Chakra

Krone Chakra er et homøopatisk lægemiddel fra Holistica Medica. Produktet indeholder 50 ml. Krone Chakra.

Hampeprotein

Nyborggaard Hampeprotein er fremstillet af formalede og sigtede hampefrø, og indeholder derfor alle de naturlige vitaminer og mineraler.

Hampefrøolie

Hampefrøolie er en anvendelig og afbalanceret olie, som har en frisk grøn og nøddeagtig smag plus en meget fin fedt­syresammensætning.

Præ + Probiotika

Et bredspektret tilskud af mælkesyrebakterier. Den indeholder pr kapsel 0,5 milliard levedygtige mælkesyrebakterier fordelt på 7 stammer.

Kyolic Tabletter

Kyolic bidrager til at opretholde et normalt kolesterolniveau og holder kroppen på toppen dagen.

ANDRE PRODUKTER

Dr. Hauschka Mascara

Denne mascara fra Dr. Hauschka giver synligt tykkere vipper ved at give dem et volume-boost. 

Juhldal FaceSerum Nr.3

Juhldal FaceSerum No 3 Moisturizing er et nærende serum, som er udviklet specielt til hud med behov for ro og fugt.

Deodorant stick

Urtekram Lime Deo Crystal er en krystaldeodorant udviklet specielt til beskyttelse mod bakteriedannelse og svedlugt. 

Ansigtsskrub

Urtegaarden Økologisk Ansigtsscrub består af en mild aloe vera baseret gel med økologisk abrikoskernemel til skånsom mekanisk eksfoliering af ansigt og hals.

Urtegaarden øjencreme

Urtegaardens Øjencreme giver intensiv cellefornyende, opstrammende og fugtgivende pleje til de sarte øjenomgivelser.

Juhldahl Shampoo

Juhldahl Shampoo No 9 er udviklet specielt til daglig pleje af hår og hovedbund hos både børn og voksne. styrker hårbund og hår.

Dr.Hauscha Håndcreme

Dr. Hauschka Håndcreme behandler medtagede, ru hænder med dyrebare planteolier og udvalgte lægeplanter. 

NordicHealth

NordicHealth Gurkemeje Spray har et højt indhold af antioxidanter.

Margit Hansen

Formidler i sundhed

Kontakt Tlf.

(+45) 23 60 34 81

Email

margithansen15@gmail.com