KOSTTILSkUD

Ønsker du styrke din krops naturlige immunforsvar, er kosttilskud din perfekte løsning. De styrkende vitaminer og mineraler sørger for, at dit immunsystem beskyttes samt kommer tilbage i en naturlig balance.

Hvad er kosttilskud?

Kosttilskud findes i mange forskellige typer og former, men det er helt grundlæggende et tilskud til kosten. Det er med andre ord et supplement til kosten. Kosttilskud kan fx være et supplement til proteiner, så du kan få flere proteiner i kosten. Kosttilskud kan ligeledes være et supplement til kulhydrater, fedtstoffer, vitaminer, mineraler og mange andre ting. Der findes derfor flere tusinde forskellige kosttilskud, og det kan nogle gange være en jungle at finde rundt i. Så er det godt at du alternativsundhed.mit-light.in/ som kan hjælpe dig godt på vej. Vi har en lavet en oversigt af nogle af de mest populære kosttilskud i Danmark, så du nemt kan finde et nyt kosttilskud. Oversigten af kosttilskud er lige over denne tekst. Her kan du trykke dig ind og læse mere om den type kosttilskud, som du ønsker ,alternativsundhed.mit-light.in. kommer så med bud på gode kosttilskud, som du kan købe gennem danske forhandlere.

Den Grønne Perle

Populært i sin medvirkende evne til udrensning samt været testet på flere tyske universiteter med positive resultater. 

Kids Multivitamin

VitaYummys Kids Multivitamin er velsmagende vegetariske vitaminpiller til børn i alderen 3-10 år.Bamserne er en  sjov måde at indtage vitaminer på.

OmniC Biosym

En stærk C-vitamin kombineret med calcium og magnesium, der støtter immunforsvaret, forbrændingen og nervesystemet. 

Vegetabilsk Omega-3

Vegetabilsk Omega-3 fra Berthelsen er et vegansk kosttilskud, der bidrager til vedligeholdelse af hjerte og kredsløb, hjernen samt synet.

Curcuma Black

Curcuma Black er et kosttilskud med 487,5 mg økologisk gurkemejerod med 14,5 mg Curcumin og økologisk sort peber. 

Gotu Kola+

Et kosttilskud, der bidrager til den normale hjerte-karfunktion og er med til at bevare venøs cirkulation, støtte perifer cirkulation og trætte ben.

MSM Lignisul

MSM Lignisul produkt til kosmetisk brug og anvendes til hvidtning af tænder. MSM er en biologisk tilgængelig form for svovl. 

Urte-Pensil

Urte-Pensil 340 mg er en unik blanding af udvalgte grønne urter og rødder. Kan også bruges af gravide og børn. Sælges også som te.

Margit Hansen

Formidler i sundhed

Kontakt Tlf.

(+45) 23 60 34 81

Email

margithansen15@gmail.com