Den Grønne Perle – medvirkende til udrensning 

Pris:

640 stk.  322,95 kr.

180 stk. 134,95 kr.

Chlorella – Den Grønne Perle er et 100 % rent produkt af ferskvandsalgen Chlorella Pyrenoidosa. Ferskvandsalgen dyrkes, tørres og presses til tabletter uden brug af nogen form for tablethjælpemidler.

Hver tablet indeholder 250 mg ren Chlorella Pyrenoidosa. Chlorella pyrenoidosa indeholder naturligt en stor mængde næringsstoffer, især klorofyl (bladgrønt), 19 forskellige aminosyrer samt alle væsentlige vitaminer og mineraler.

Den Grønne Perle’s pakninger har et brugervenlig låg til mennesker med hænder som er svage, ømme eller har nedsat kraft. Med rillerne i låget kan et redskab som en blyant eller en ske nemt bruges som “forstærker” Chlorella.
Ingen tablethjælpemidler, fyldstoffer eller tilsætning.

Dosering:
3-4 tabletter 3 gange dagligt evt. i forbindelse med måltiderne.
1 tablet indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Chlorella pyrenoidosa 250 mg
RI (ADT) = Anbefalet daglig tilførsel for voksne og børn over 11 år.
– RI ikke fastlagt.

Ingredienser

Chlorella pyrenoidosa*

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Oprindelsesland: Taiwan, Indien
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Margit Hansen

Formidler i sundhed

Kontakt Tlf.

(+45) 23 60 34 81

Email

margithansen15@gmail.com